Siirry pääsisältöön

Yhdessä enemmän loma Koi­vu­puis­tos­sa/ Hy­vin­voin­ti­lo­mat

Hae lomalle viimeistään 12.3.2023.

Hyvinvointilomien Yhdessä enemmän -lomilla luodaan uusia ystävyyssuhteita ja saadaan vertaistukea oman hyvinvoinnin tukemiseen sekä toimintakyvyn ylläpitämiseen.

Koivupuiston alkukesän lomalla on ohjelmassa yhteisiä musiikkihetkiä mm. Kikka Salmen kitarasäestyksellä, äänilehtien sekä erilaisten kuuntelulaitteiden esittelyä Tampereen seudun Näkövammaisten toimesta ja mahdollisuus kokeilla tuolitanssia Nääsvillen fysioterapeuttien ohjauksessa. Keskustellaan muistiasioista ja siitä, miten muistia voi kuntouttaa, puhutaan erilaisen liikunnan ja ravinnon merkityksestä hyvinvointiin, ulkoillaan, saunotaan rantasaunan lempeissä löylyissä ja herkutellaan Suvin patojen ääressä. Lisäksi omakustanteisia pää- ja hartiahoitoja sekä kosmetologin palveluja varattavissa ennakkoon.

Tähän aikuisille suunnattuun, viiden vuorokauden täysihoitolomaan sisältyy ohjelman lisäksi aamiainen, lounas ja päivällinen sekä majoitus kahden hengen huoneissa. Loman omavastuu on 90 euroa/henkilö. Yhdistys tukee jäsentensä loman omavastuuosuutta 30 eurolla. Yhden hengen huoneen lisämaksu 120 euroa.

Hakemuksia ja apua hakemusten täyttämiseen: näkövammaistyön koordinaattori Saara Ahlroth, saara.ahlroth@tsnv.fi tai p. 044 705 4438