Siirry pääsisältöön

Tampereen seudun Nä­kö­vam­mais­ten tu­ki­sää­tiö

Tukea näkövammaisille ja näkövammaistyöhön.
etualalla henkilö, jolla on takissa näkövammaismerkki ja hänen olkapäällä on avustajan käsi

Tällä sivulla

Tampereen seudun Näkövammaisten tukisäätiö tukee ja edistää Tampereen seudun Näkövammaiset ry:n jäsenistön aineellista ja henkistä hyvinvointia. Lisäksi se tukee näkövammaistyöhön yleisesti liittyvää tieteellistä tutkimustyötä ja opetustoimintaa.

Säätiö toteuttaa tarkoitustaan mm.

  • tukemalla näkövammaisten säännölliseen työ- ja yhteiskuntaelämän sopeuttavaa toimintaa sekä tukemalla toimia, jotka mahdollistavat näkövammaisten ohjattua opiskelua ja vapaa-ajanviettoa
  • tukemalla näkövamman tai sokeuden johdosta taloudellisiin ja muihin vaikeuksiin joutuneita näkövammaisia ja näiden perheitä,
  • myöntämällä tutkimus- ja muita apurahoja sekä antamalla muuta taloudellista tukea näkövammojen tieteelliseen ja hoidolliseen tutkimustoimintaan ja siihen liittyvään julkaisutoimintaan.

Mahdolliset lahjoitukset, avustukset ja apurahat myönnetään säätiön hallitukselle osoitetun kirjallisen hakemuksen perusteella.

Tampereen Sokeain Kiinteistö Oy:n asuntohakemus

Tampereen Sokeain Kiinteistö Oy:n yhtiöjärjestyksen 3 § mukaan yhtiö vuokraa halpavuokraisia asuntoja ja työhuoneita Tampereen seudun Näkövammaiset ry:n näkövammaisille jäsenille ja heidän perheilleen.

Lisätietoja