Siirry pääsisältöön

Ää­ni­leh­ti­koor­di­naat­to­ri

Sinustako uusi työkaverimme?

Tampereen seudun Näkövammaiset ry on näkövammaisten vuonna 1909 perustama yhdistys. Toimialueenamme on Pirkanmaa ja osa Kanta-Hämettä. Yhdistyksemme toimii näkövammaisten ihmisten hyväksi, jotta me voimme elää itsenäistä ja sisältörikasta elämää yhteiskunnan tasavertaisina jäseninä.

Haemme ÄÄNILEHTIKOORDINAATTORIA vakinaiseen työsuhteeseen.

Työhösi kuuluu äänilehtituotannon työt sekä apuvälinepalvelumme taloushallinnon töitä. Olet mukana myös yhdistyksemme toimikunta- ja työryhmätyöskentelyssä.

Äänilehtituotannossa koordinoit vapaaehtoisten lukijoiden toimintaa ja vastaat äänitteiden eteenpäin lähettämisestä. Apuvälinepalvelumme taloushallinnon työt koostuvat myynnin seurannasta, sähköisen asiakaslaskutuksen hoitamisesta sekä varastokirjanpidosta. Hakijalta edellytämme soveltuvaa koulutusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja myönteistä asennetta erilaisia työtehtäviä kohtaan. Suomen kielen taito on välttämätön. Työssä pitää hallita tietotekniikan perustaidot sekä taloushallinnon perusteita. Kokemus työskentelystä yhdistyksessä ja näkövammaistuntemus katsotaan eduksi. Työpaikka sijaitsee Tampereen keskustassa yhdistyksemme toimintakeskuksella.

Toivomme, että voisit aloittaa työssä tammikuun 2023 alussa sopimuksen mukaan. Työaika on 37,5 tuntia viikossa. Palkkauksessa noudatamme sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausjärjestelmää (vaativuusryhmä 3. + mahdolliset henkilökohtaiset palkanosat). Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi (tiedostomuoto Word-asiakirja .docx) meille viimeistään 25.11.2022 osoitteeseen olli-pekka.rattari@tsnv.fi.

Lisätietoja puhelimitse toiminnanjohtaja Olli-Pekka Rättäri, puh 050 522 6981.