Apu­vä­li­ne­pal­ve­lus­sa muuttunut käytäntö

Pandemiatilanteesta ja siihen liittyvistä viranomaisten asettamista rajoitteista johtuen, yhdistyksen apuvälinemyymälän käytäntöjä joudutaan toistaiseksi muuttamaan.

Apuvälinemyymälä on avoinna maanantaisin klo 12–16. Jokaiselle asiakkaalle varataan enintään 15 minuutin asiointiaika ja myymälässä voi asioida yksi henkilö kerrallaan. Mikäli mukananne on esimerkiksi omainen tai avustaja, hän voi odottaa asiointinne ajan toisessa, siihen varatussa, huoneessa.

Toivomme, että varaatte etukäteen ajan apuvälinepalveluun, jotta pystymme takaamaan niin teidän asiakkaiden, kuin henkilökunnan turvallisuuden, ettekä joudu turhaan odottamaan vuoroanne.

Meillä on asiakkaiden käytettäväksi käsienpesumahdollisuus, käsidesiä sekä kasvomaskeja. Näillä toimilla pystymme pitämään apuvälinepalvelun edelleen auki.

Rajoitus on siis voimassa toistaiseksi ja tiedotamme tilanteen muuttumisesta esimerkiksi kotisivuillamme sekä Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen keskustelualueilla.

Voitte varata ajan apuvälinepalveluun sekä tiedustella asiasta lisää näkövammaistyön koordinaattorilta puhelinnumerosta 044 705 4438 / Saara Ahlroth.

 


Sivu päivitetty