Työi­käis­ten vir­kis­tys 2019

Työikäisille suunnattu virkistysviikonloppu pe 30.8.- su 1.9. Koivupuistossa. Viikonloppu alkaa perjantaina päivällisellä ja päättyy sunnuntaina päiväkahviin. Omavastuu on 90 eur/hlö sisältäen täysihoidon ja ohjelmat.

Etusijalla ovat työikäiset hakijat, mutta lomalle voi hakea myös muun ikäiset. Läheinen on myös tervetullut mukaan. Loman vetävät Koivupuiston henkilökunta, lauantaina mukana myös Annamari Tuominen. Lomalla yleisavustaja.

Viikonloppuun on myös mahdollista osallistua vain lauantaina, jolloin vietetään virkistyspäivää (katso tiedot alta). Hae mukaan 12.8. mennessä. Lomavalinnat ilmoitetaan hakeneille viikolla 33. Ilmoittautumiset Annamari Tuomiselle, 044 705 4438/ annamari.tuominen(a)tsnv.fi.

Huom! Tiesithän, että lomasta aiheutuviin kustannuksiin on mahdollista hakea taloudellista tukea yhdistykseltä tai esimerkiksi Tampereen seudun Näkövammaisten tukisäätiöltä.

Virkistyspäivä näkövammaisille la 31.8. klo 12- n. 21.00 Koivupuistossa.
Työikäisten viikonlopun yhteydessä järjestetään virkistyspäivä, joka alkaa lounaalla ja päättyy iltapalaan.

Etusijalla ovat työikäiset hakijat, mutta lomalle voi hakea myös muun ikäiset. Läheinen on myös tervetullut mukaan.

Päivän aikana on yhteistä ohjelmaa ja illalla lämpiää rantasauna. Virkistyspäivän kokonaishinta on 25 euroa/hlö ja se sisältää ohjelman lisäksi lounaan, päiväkahvin, keittopäivällisen ja iltapalan.

Ilmoittautumiset Virkistyspäivään Annamari Tuomiselle 12.8. mennessä.